Skik & zo bied verrassende arrangementen

Skik & zo biedt verrassende, leuke en diverse (all-in) arrangementen.

Allemaal op basis van lekker eten en drinken. Ook in de herfst en winter hebben we leuke arrangementen te bieden. Ga de strijd met elkaar aan op onze bowlingbaan, kies voor een gezellige Pubquiz of doe een originele Bier- of Wijn Yoga.

Skik & bowling

Bowling staat altijd weer garant voor gezellig vermaak. Skik & zo beschikt over 2 bowlingbanen waar gegooid kan worden op spares en strikes.

2 uur 10 personen
Prijs per uur, per baan €25,-
Alles dr’op en dr’an arrangement €45,- p.p.

Dit arrangement is inclusief 1,5 uur bowling, 2 warme hapjes, 3 gangen keuze diner en onbeperkt drankjes tijdens arrangement (3,5 uur).

Skik & bier yoga

Bierflesjes op je hoofd balanceren en dan ook recht blijven staan? Yanique van Siento Sano laat het je doen!

Hoe zo’n les eruit ziet? Het bier drinken is betrokken bij iedere yogahouding. Deed je bijvoorbeeld normaal de zonnegroet? Dan staan de biergroet nu op de planning. Hierbij strek je je arm uit en breng je het bierflesje zo ver mogelijk naar de hemel, waarna je er natuurlijk een slok van neemt. Proost!

1 uur Minimaal 8, Maximaal 20 personen
Prijs €15,- p.p.
Alles Drop en Dran Arrangement €57,50 p.p

Dit arrangement is inclusief 1 uur bier yoga, 2 warme hapjes, 3 gangen keuze diner en onbeperkt drankjes tijdens arrangement (3,5 uur).

Skik & archery attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubberen pijlen ga je de strijd met elkaar aan. Het is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen boog en een aantal pijlen in het begin. Van hieruit gaat het spel pas echt beginnen. Omdat de pijlen de pijlen een zachte rubberen punt hebben is het spel heel veilig maar weet het zo spannend maakt is de snelheid waarmee geschoten kan worden. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die aan alle kanten om je heen vliegen is werkelijk waar fantastisch.

1,5 uur min. 10 personen
Prijs €16,50 p.p.
Alles Drop en Dran arrangement € 59,50 p.p.

Dit arrangement is inclusief 1,5 uur Archery Attack, 2 warme hapjes, 3 gangen keuze diner en onbeperkt drankjes tijdens arrangement (3,5 uur).

Skik & bubbelbal

Bubbelbal is een uitstekende buitenactiviteit voor volwassenen en kinderen die plezier en sport willen combineren. Bubbelbal is een hilarische en leuke activiteit om te doen met bedrijfsuitjes, vrijgezellendag, of teamuitje. Bubbelbal organiseren wij bij skik & zo i.s.m. Bubbelbal.nl op ons eigen terrein.

Kijk hier voor een impressie van bubbelbal: https://www.bubbelbal.nl/impressie.html

1,5 uur min. 10 personen
Prijs €16,50 p.p.
Alles Drop en Dran arrangement €59,50 p.p.

Dit arrangement is inclusief 1,5 uur Bubbelbal, 2 warme hapjes, 3 gangen keuze diner en onbeperkt drankjes tijdens arrangement (3,5 uur).

Skik & pubquiz

Uitdagende quiz, over 4 of 8 rondes, met een goede mix van vragen. Onze pubquiz garandeert een fantastische middag of avond.

1,5 uur min. 10 personen
Prijs €9,50,- p.p.
Alles Drop en Dran arrangement €47,50 p.p.

Dit arrangement is inclusief 1,5 uur pubquiz, 2 warme hapjes, 3 gangen keuze diner en onbeperkt drankjes tijdens arrangement (3,5 uur).

Skik & wandelen

Vanuit skik & zo hebben wij diverse mooie wandelroutes uitgezet in verschillende afstanden, 3, 6, 12 of 20 kilometer.

Skik & wijn yoga

Wat met bier kan, kan natuurlijk ook met wijn. Yoga in combinatie met 2 lekkere glazen witte  wijn. Yanique van Siento Sano laat het je doen!

Hoe zo’n les eruit ziet? Het wijn drinken is betrokken bij iedere yogahouding. Deed je bijvoorbeeld normaal de zonnegroet? Dan staat de wijngroet nu op de planning. Hierbij strek je je arm uit en breng je je glas wijn zo ver mogelijk naar de hemel, waarna je er natuurlijk een slok van neemt. Proost!

1 uur min. 8 / max. 20 personen
Prijs €15,- p.p.
Alles Drop en Dran arrangement €57,50 p.p.

Dit arrangement is inclusief 1 uur bier yoga, 2 warme hapjes, 3 gangen keuze diner en onbeperkt drankjes tijdens arrangement (3,5 uur).

Skik in de huifkar

Ga er vanuit skik & zo met de huifkar op uit! Je kunt diverse bestemmingen aan doen in de buurt van skik & zo; Erve Kots met zijn openluchtmuseum, brouwhoes en bierbrouwerij, Kaasboerderij Weenink met een leuke kaastour en boerengolf of Megapret met zijn speelparadijs en midgetgolf.

Activiteiten bij 1 van bovenstaande bedrijven kunnen door skik & zo geregeld worden.

in overleg max. 25 personen
Prijs €220,-